Aloe vera Immune Plus ivógél

AZ ERŐS IMMUNRENDSZER SPECIALISTÁJA - Aloe vera Immune Plus ivógél

Az "immunbomba" napi adagja nemcsak hatékony, hanem finom is.

85% aloe vera zselével, 8% mézzel, 6% gyömbérlével és citromlével, C-vitaminnal, cinkkel és szelénnel gazdagítva, Egyedülálló teljes körű hatékonyság: erősíti, aktiválja és stimulálja az immunrendszert, Könnyed, természetes gyömbérjegyekkel. Belülről kifelé haladva építi fel a testazonos immunrendszert. Az összetevők szinenergetikus hatékonysága teljes körű.

Cikkszám: 81000 

8 960 Ft

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

Aloe vera Immune Plus ivógél az erős immunrendszer specialistája!

Azoknak a nőknek és férfiaknak, akik természetes módon szeretnék erősíteni az immunrendszerüket - szezonálisan vagy hosszú távon. Továbbá azoknak, akik sok emberrel érintkeznek.

Aloe vera Immune Plus ivógél jellemzői

Az Aloe vera Immune Plus ivógél belülről kifelé haladva építi fel a testazonos immunrendszert. Az összetevők szinenergetikus hatékonysága teljes körű, ráadásul egyedülálló a piacon.

Aloe vera Immune Plus ivógél háromszoros hatékonysága

ERŐSÍTI a meglévő immunsejteket és védi őket a baktériumoktól az aloe vera zselé, a gyömbér, a méz és a szelén által.

AKTIVÁLJA az immunsejteket és reaktiválja a meglévőket.3 A cink gondoskodik az immunsejtek osztódásáról és sokszorosodásáról.4

STIMULÁLJA az immunrendszert a C-vitamin által, amit a citrom és a gyömbér tartalmaz, hogy gyorsabban reagálhasson a támadásokra.

Az "immunbomba" napi adagja nemcsak hatékony, hanem finom is. A gyömbér könnyed csípőssége a frissítő citrommal és az édes mézzel kombinálva különleges karaktert kölcsönöz és egyedülálló hatékonysággal bír. A magas minőséget független intézetek ellenőrzik rendszeresen, mint például a neves Fresenius Intézet. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot. Aloinmentes.*

ALOE VERA IMMUNE PLUS IVÓGÉL FOGYASZTÁSI JAVASLAT

Napi 3 x 30 ml étkezés előtt. 12 alatti gyermekeknek 2 x 20 ml. Az Aloe vera Immune Plus ivógél ízlés szerint fogyasztható hűtve vagy szobahőmérsékleten, esetleg vízzel. A forró víz hozzáadása elkerülendő, mert befolyásolja az összetevők hatékonyságát.

A megadott napi beviteli mennyiséget ne lépd túl! Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra, valamint az egészséges életmódra. Hűvös helyen tárold! Kisgyermekektől elzárva tartandó!

Mennyiség: 1000 ml

Aloe vera Immune Plus ivógél tápértéke

Tápérték       /100 ml-ben         /90 ml-ben (=3x30 ml)
C-vitamin       / 89 mg (111 %)    /80 mg (100%)
Cink                /11 mg (110 %)     /10 mg (100%)
Szelén            /50 µg (91 %)         /45 µg (82 %) 

Gyömbér az aloe vera Immune Plus ivógélben

A gyömbér éteri olajokat, gyömbérolajat és gyantát, C-vitamint, magnéziumot, vasat, kálciumot, nátriumot és foszforttartalmaz. Továbbá a gyömbér antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír, gyorsítja az anyagcserét, valamint aktiválja az immunrendszert a nyálkahártya intenzív vérellátása által.

Méz az aloe vera immune plus ivógélben

A méz már évezredek óta minden háztartás jótékony csodaszere megfázás esetén. A görögök a halhatatlanság forrásának tekintették, hiszen bioaktív anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz.

C-vitamin az aloe vera immune plus ivógélben

A C-vitamin erősíti az immunrendszert, hiszen védi a sejteket a szabadgyökökkel szemben és részt vesz a vírusok és baktériumok leküzdésében is - ezért a citromot sokszor alkalmazzák megfázás esetén is a háztartásokban. A C-vitamin pozitív hatással van sok más folyamatra is az emberi szervezetben. A citrom természetesen sok C-vitamint tartalmaz, így kiváló kiegészítő az aloe vera immune plus ivógélben.

Cink az aloe vera immune plus ivógél része

A cink aktiválja az immunrendszert. A test esszenciális nyomelemei közé tartozik és fontos szerepet játszik az anyagcsere folyamatokban. Az aloe vera immune plus ivógél része.

Szelén és az aloe vera immune plus ivógél

A szelén aktiválja az immunrendszert.. A testazonos anyagcsere során nem képződik szelén, így azt minden nap be kell vinni a szervezetbe, erről is gondoskodik az aloe vera immune plus ivógél.

KIEGÉSZÍTÉS

Hideg idő, évszakváltás vagy az első pollenek okozzák a stresszt a testben. A megfelelő termékekkel egy további, természetes védelmet kell felépíteni a nyálkahártyának és az immunrendszernek: A cistus incanus rózsának magas a polifenol tartalma és természetes védőpajzsként is ismert - vészhelyzetben segít a Cistus Incanus spray. A Cistus Incanus kapszulában lévő C-vitamin aktiválja az immunrendszert.

A Colostrum Direct az első kolosztrum tartalmú tejet kínálja azonnali fogyasztásra. A kolosztrum az első immunrendszer erősítő, mellyel a borjú találkozik a születést követő első órákban.

A baktériumok akár 3 óráig képesek a bőrben maradni - a MicroSilver kéztisztító rendszeres használata szintén erősen ajánlott.

Aloe vera Immune Plus ivógél összetevői

Az Aloe vera Immune Plus ivógél összetevői az következőkből áll: Aloe Vera (Barbadensis Miller) Gel (85 %), Blütenhonig (8 %), Ingwersaft (6 %),Zitronensaft konzentrat (0,4 %), Vitamin C (LAscorbinsäure), Säuerungsmittel (Citronensäure), Stabilisator (Xanthan), Konservierungsstoff (Kaliumsorbat), Zinkcitrat-3-hydrat, Natriumselenit.

1 Az Aloe vera ivógélekben lévő C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
2 A C-vitamin, a cink és a szelén hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
3 A cink hozzájárul a sejtosztódáshoz.
4 A cink hozzájárul a normál sav-bázis anyagcseréhez.