Aloe Vera ital Freedom 3 flakon

EGÉSZSÉGES ÍZÜLETEK FELSZABADÍTÓJA - Aloe Vera ital Freedom 3 flakon

Az Aloe vera Freedom 3 flakon ivógél kb. 1 hónapra elegendő mennyiség, a jól ismert aloe vera áldásos hatása mellett, tartalmaz C-vitamint, valamint kondroitinszulfátot, amely az ízületek természetes alkotóeleme.

"2 hónapja kezdtem el inni a Freedom ivógélt. A derekam nem fáj, vagy ha néha egy rossz mozdulatra belenyilall a fájdalom, hát az összehasonlíthatatlanul kisebb, mint a Freedom előtt. Tudok a hátamon feküdni, és aludni, ami évek óta lehetetlen volt, a derékfájásom miatt."

Mennyiség: 3 x 1000 ml

Cikkszám: 80883 

20 150 Ft

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

Aloe Vera ital Freedom 3 flakon - 3x1000 ml

Az Aloe vera Freedom 3 flakon ivógél a jól ismert aloe vera áldásos hatása mellett, tartalmaz C-vitamint, valamint kondroitinszulfátot, amely az ízületek természetes alkotóeleme, biztosítja szilárdságukat és segíti az ízületi folyadék termelődését.

Korlátok, korlátok, korlátok!

Ugye, kevés könyörtelenebb dolog van annál, mint amikor nem tudod a tested, az ízületeid miatt uralni? Fáj, begyulladt, kattog, zörög, merev - berozsdásodtál, könnyfacsaró kín minden mozdulat...
Az Aloe Vera Freedom az egészséges ízületek felszabadítója, elixírje. A benne található aloe vera gél, E-vitamin, chondroitin- és glukozamin-szulfát mozgással kombinálva letarol minden gátat, mely hátráltat és rontja életminőségedet. Kortól, nemtől függetlenül kortyolgathatjuk - a megadott mérték szerint.

Aloe Vera ital Freedom 3 flakon A mindennapi mozgás, az aktív pihenés, a sportolás az egészségünk egyik alappillére. Ez azonban nem mindenkinek jelent egyet az önfeledt mozgással. Egy-egy hegymászás vagy hosszabb futás utáni térdfájdalom, esetleg huzamosabb ideig fennálló derék- vagy végtagfájdalmak - sokan találkoztunk már ilyen kellemetlenségekkel. Mit tehetünk - a rendszeres, átgondolt mozgás mellett -, hogy ízületeink egészségesek maradjanak vagy visszanyerjék rugalmasságukat? Támogasd ízületeidet! Mindegy, hogy idős vagy fiatal, mindenki szeretné fájdalmak nélkül élvezni a mozgást. Az Aloe Vera Freedom ital ízületvédő tápanyagaival a legjobb támogatást nyújtja ehhez.

  • 88 % aloe vera géllel
  • E-vitamin tartalma 58 %-ban fedezi a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget
  • Chondroitin- és Glukozamin-szulfáttal
  • Korai ízületvédelem, jobb porcműködés
  • IASC minősítéssel
  • Kíméletes hideg eljárással készült
  • Színezékmentes

CÉLCSOPORT

Nőknek és férfiaknak minden életkorban. Mindenkinek, aki védeni szeretné a mozgásszerveit.

Aloe Vera ital drinking gel Freedom 3 flakon jellemzői

A Freedom ivógél a jól ismert aloe vera áldásos hatása mellett tartalmaz C-vitamint, valamint kondroitinszulfátot, amely az ízületek természetes alkotóeleme, biztosítja szilárdságukat és segíti az ízületi folyadék termelődését. További anyag a közismert glükozaminszulfát, amely egyrészt fokozza a kondroitinszulfát pozitív hatását, és a porcállományra hat, valamint erősíti a kollagén szálakat és szabályozza a porcokat károsító enzimeket. A kor előrehaladtával az emberi szervezetben csökken a glükozamin-termelő képesség. Aloe Vera ital Freedom izületi gyulladásra fájdalmakra. 88% aloe vera gél narancsos ízesítésű gyulladáscsökkentő E-vitamin, Chondroitin- Glukozamin-szulfáttal. Ízületvédelem, jobb porcműködés a porc táplálása védelme. Reuma köszvényre.

Aloe Vera ital Freedom 3 flakon fogyasztási javaslata

Naponta 3x30 ml az étkezések előtt. Fogyaszd az Aloe vera Freedom ivógélt ízlésed szerint tisztán, behűtve vagy szobahőmérsékleten. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.

Ittál már aloét más forgalmazótól, de nehezen barátkoztál meg az ízével?

Amellett, hogy az aloe vera freedom kellemes ízű, kreativitásodnak csak a képzeleted szabhat határt! Íme néhány Recept Aloe verával. Oszd meg velünk a Te titkos aloés készítményedet!

TANÚSÍTVÁNYOK

A FRESENIUS Intézet és az IASC által tanúsítva. A FRESENIUS Intézet pecsétje az egyik legszigorúbb pecsét a piacon. A független intézet az LR négy ivógéljét különböző időközönként szúrópróbaszerűen vizsgálta az alábbi kritériumok alapján: termesztés, feldolgozás és késztermék - és mindezt folyamatosan hónapról hónapra, évről évre. Az IASC egy tudományos érdekképviselet, mely az aloe vera növény pozitív hatásait vizsgálja a feldolgozás és a használat során. Maryland (USA) központtal szigorú feltételek alapján vizsgálják a növényt, hogy a legkiválóbb minőséget biztosítsák.

AZ EFSA* ÁLTAL TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és a normál porcműködéshez.

* European Food Safety Authority

Összetevők

Aloe vera barbadensis miller gel zselé (USA/Mexiko, 88%), fruktóz, kollagén-hidrolizátum (állati eredetű összetevő), narancslé koncentrátum, kondroitin-szulfát, glükozamin-szulfát, savanyítószer (citromsav), stabilizátor (xantán), konzerválószer (kálium-szorbát), természetes narancsaroma, C-vitamin (L-aszkorbinsav), E-vitamin (DL-alpha-tokoferil-acetát)