Aloe vera Immune Plus ivógél 3 darabos csomag

HÁROMSZOROS HATÉKONYSÁG AZ IMMUNERŐSÍTÉSÉRT - Aloe vera Immune Plus ivógél 3 darabos csomag

ERŐSÍTI a meglévő immunsejteket és védi őket a baktériumoktól.
AKTIVÁLJA az immunsejteket és reaktiválja a meglévőket.
STIMULÁLJA az immunrendszert a C-vitamin által, amit a citrom és a gyömbér tartalmaz, hogy gyorsabban reagálhasson a támadásokra.

Mennyiség: 3 x 1000 ml

Cikkszám: 81003 

20 150 Ft

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

Aloe vera Immune Plus ivógél 3 darabos csomag

Aloe vera Immune Plus ivógél 3 darabos csomag az erős immunrendszer specialistája!

Azoknak a nőknek és férfiaknak, akik természetes módon szeretnék erősíteni az immunrendszerüket - szezonálisan vagy hosszú távon. Továbbá azoknak, akik sok emberrel érintkeznek.

Aloe vera Immune Plus ivógél 3 darabos csomag jellemzői

Az Aloe vera Immune Plus ivógél 3 darabos csomag belülről kifelé haladva építi fel a testazonos immunrendszert. Az összetevők szinenergetikus hatékonysága teljes körű, ráadásul egyedülálló a piacon.

Aloe vera Immune Plus ivógél 3 darabos csomag háromszoros hatékonysága

ERŐSÍTI a meglévő immunsejteket és védi őket a baktériumoktól az aloe vera zselé, a gyömbér, a méz és a szelén által.

AKTIVÁLJA az immunsejteket és reaktiválja a meglévőket.3 A cink gondoskodik az immunsejtek osztódásáról és sokszorosodásáról.4

STIMULÁLJA az immunrendszert a C-vitamin által, amit a citrom és a gyömbér tartalmaz, hogy gyorsabban reagálhasson a támadásokra.

Az "immunbomba" napi adagja nemcsak hatékony, hanem finom is. A gyömbér könnyed csípőssége a frissítő citrommal és az édes mézzel kombinálva különleges karaktert kölcsönöz és egyedülálló hatékonysággal bír. A magas minőséget független intézetek ellenőrzik rendszeresen, mint például a neves Fresenius Intézet. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot. Aloinmentes.*

ALOE VERA IMMUNE PLUS FOGYASZTÁSI JAVASLAT

Napi 3 x 30 ml étkezés előtt. 12 alatti gyermekeknek 2 x 20 ml. Az Aloe vera Immune Plus ivógél ízlés szerint fogyasztható hűtve vagy szobahőmérsékleten, esetleg vízzel. A forró víz hozzáadása elkerülendő, mert befolyásolja az összetevők hatékonyságát.

A megadott napi beviteli mennyiséget ne lépd túl! Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra, valamint az egészséges életmódra. Hűvös helyen tárold! Kisgyermekektől elzárva tartandó!

Mennyiség: 3 x 1000 ml

Aloe vera Immune Plus ivógél tápértéke

Tápérték      /100 ml-ben           /90 ml-ben (=3x30 ml)
C-vitamin      / 89 mg (111 %)      /80 mg (100%)
Cink               /11 mg (110 %)       /10 mg (100%)
Szelén           /50 µg (91 %)           /45 µg (82 %)

Gyömbér az aloe vera Immune Plus 3 darabos csomag ivógélben

A gyömbér éteri olajokat, gyömbérolajat és gyantát, C-vitamint, magnéziumot, vasat, kálciumot, nátriumot és foszforttartalmaz. Továbbá a gyömbér antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír, gyorsítja az anyagcserét, valamint aktiválja az anyagcserét és felgyorsítja az immunrendszert a nyálkahártya intenzív vérellátása által.

Méz az aloe vera immune plus ivógélben

A méz már évezredek óta minden háztartás jótékony csodaszere megfázás esetén. A görögök a halhatatlanság forrásának tekintették, hiszen bioaktív anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz.

C-vitamin az aloe vera immune plus ivógélben

A C-vitamin erősíti az immunrendszert, hiszen védi a sejteket a szabadgyökökkel szemben és részt vesz a vírusok és baktériumok leküzdésében is - ezért a citromot sokszor alkalmazzák megfázás esetén is a háztartásokban. A C-vitamin pozitív hatással van sok más folyamatra is az emberi szervezetben. A citrom természetesen sok C-vitamint tartalmaz, így kiváló kiegészítő az aloe vera immune plus ivógélben.

Cink az aloe vera immune plus ivógél 3 darabos csomag része

A cink aktiválja az immunrendszert. A test esszenciális nyomelemei közé tartozik és fontos szerepet játszik az anyagcsere folyamatokban. Az aloe vera immune plus ivógél része.

Szelén és az aloe vera immune plus ivógél 3 darabos csomag

A szelén aktiválja az immunrendszert.. A testazonos anyagcsere során nem képződik szelén, így azt minden nap be kell vinni a szervezetbe, erről is gondoskodik az aloe vera immune plus ivógél.

KIEGÉSZÍTÉS

Hideg idő, évszakváltás vagy az első pollenek okozzák a stresszt a testben. A megfelelő termékekkel egy további,természetes védelmet kell felépíteni a nyálkahártyának és az immunrendszernek: A cistus incanus rózsának magas a polifenol tartalma és természetes védőpajzsként is ismert - vészhelyzetben segít a Cistus Incanus spray. A Cistus Incanus kapszulában lévő C-vitamin aktiválja az immunrendszert.

A Colostrum Direct az első kolosztrum tartalmú tejet kínálja azonnali fogyasztásra. A kolosztrum az első immunrendszer erősítő, mellyel a borjú találkozik a születést követő első órákban.

A baktériumok akár 3 óráig képesek a bőrben maradni - a MicroSilver kéztisztító rendszeres használata szintén erősen ajánlott.

Aloe vera Immune Plus ivógél 3 darabos csomag összetevői

Az Aloe vera Immune Plus ivógél összetevői az következőkből áll: Aloe Vera (Barbadensis Miller) Gel (85 %), Virágméz (8 %), Gyömbér kivonat (6 %), Citrom koncentrátum (0,4 %), Vitamin C (LAscorbinsäure), Savanyító (Citromsav), Stabilizátor (Xanthan), Konzerváló (Kaliumsorbat), Zinkcitrat-3-hydrat, Natriumselenit.

1 Az Aloe vera ivógélekben lévő C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
2 A C-vitamin, a cink és a szelén hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
3 A cink hozzájárul a sejtosztódáshoz.
4 A cink hozzájárul a normál sav-bázis anyagcseréhez.