Zeitgard 2 bőröregedés-csökkentő készülék hidratálóval

Akció

Ragyogó arcszínre és fiatalos megjelenésre vágysz? - Zeitgard 2 bőröregedés-csökkentő készülék hidratálóval

A Zeitgard 2 bőröregedés-csökkentő készülék használatával azonnali eredményeket érhetsz el az otthonodban. Csak napi pár percet kell a szépségápolásra szánnod! Így időt és pénzt takaríthatsz meg, hiszen a Zeitgard 2 felér egy profi szépségszalonnal!

Cikkszám: 71006 

ZEITGARD BŐRÖREGEDÉS-CSÖKKENTÉS - BIZTOS ÉS HATÉKONY MEGOLDÁS
A ZEITGARD 1 készülékkel az LR óriási innovációt dobott piacra. A második lépés szintén egy innovatív termék az LR-től, mely a bőr szépségének megőrzéséért felelős: a ZEITGARD 2 a műszeres kozmetika és a bőr fiziológiai jel- lemzőin alapuló technológia kombinációja, mely azért fe- lelős, hogy a mindennapi bőrápolás csak néhány percet vegyen igénybe, mégis láthatóak a bőrképen a változások. A teljes körű, különböző igényeknek kialakított arcápoló termékcsalád tagjai gondoskodnak a napi bőrápolásról, ráadásul minden korosztály megtalálja a számára megfe- lelőt. 

TECHNOLÓGIA

A ZEITGARD 2 a műszeres kozmetika új, innovatív ter- méke, mely lehetővé teszi a bőr intenzívebb és mélyebb ápolását.

A készülék központi része egy nemesacél szerkezet, mely- nek működése egy olyan innovatív technológián alapszik, ami az öregedő bőr ápolásáért felelős. Az innováció itt a termotechnológia és a vibráció kombinációja. A nemesa- cél szerkezet egyetlen gombnyomással melegszik fel 42 fokra, vagy hűl le 5 fokra. A vibráló funkció a bőr aktiválá- sáért felelős. 

69 560 Ft 97 390 Ft