Zeitgard 2 bőröregedés csökkentő készülék krémzselével

Akció

Zeitgard 2 bőröregedés csökkentő készülék krémzselével profi szett az otthoni arcápolás könnyedségéért.

 • Zeitgard 2 bőröregedés-csökkentő készülék
 • Zeitgard bőröregedés-csökkentő átalakító krémzselé - 50 ml
 • Zeitgard bőröregedés-csökkentő szemránc szérum - 30 ml

Cikkszám: 71007 

A BŐRÖREGEDÉS OKAI

Öregedési ráncok a természetes öregedési folyamat so- rán képződnek, hiszen a sejtek már nem osztódnak olyan gyorsan és lassabban is képződnek újra. Ezáltal a sejtek közti távolság nagyobb lesz, a kollagén szerkezet pedig megtörik. Ezek lesznek optikailag a ráncok.

Ráncok a nedvességhiány miatt is kialakulhatnak. Ha nem megfelelően ápolod a bőröd vagy kevés vizet iszol, a bőr- ben nedvességhiány lép fel. De a klímaszerkezetek és a száraz levegő is szárítják a bőrt. Ezek hatására vékony vo- nalak és kis ráncok alakulnak ki.

Mimikai ráncok kialakulásához a homlokráncolás, a neve- tés, a sírás és a szemöldök felhúzásai vezethetnek. Ezen mozgások által mindig ugyanazokat az izmokat vesszük igénybe, így a kötőszövetek idővel elvesztik rugalmassá- gukat.

A káros UV-sugárzás is ráncok kialakulásához vezet. A fel- hám kimerül, a nedvesség kivonódik, a kötőszövetek és a kollagén szerkezet pedig károsodik. 

TERMÉSZETES INNOVATÍV KONCEPCIÓ

A ZEITGARD 2 készülék a termotechnológia és a vibráció kombinációjával működik. Ezek a technológiák már ismert folyamatok a bőrgyógyászatban. A bőrazonos folyamatok- ban és az alkalmazkodást segítő reakciókban játszanak fontos szerepet.

És pontosan itt kapcsolódik be a ZEITGARD 2.
A meleg fázisban jelez a pórusoknak, hogy a testet túl- melegítették. A látszólagos kinti hőmérséklet túl magas, ezért a testnek le kell hűtenie magát. Ennek megfelelő- en kitágulnak a pórusok. Pontosan ebben a pillanatban a ZEITGARD bőröregedés-csökkentő termékek használa- tával a hatóanyagok a pórusokon keresztül a legmélyebb bőrrétegekbe is bejuthatnak.

A következő lépésre, a hideg fázisra a bőr második védő reakciója reagál. A hűtéssel azt sugalljuk, hogy az alacsony hőmérséklet által a kihűlés fenyeget. Így a pórusok tudják, hogy be kell záródniuk. Ezáltal a már a bőrben található bőröregedés-csökkentő termékek is bezáródnak.

Ez a hatás a vibráció által még erősebb lesz. Ez közvetlenül a kötőszövetekre hat, a bőr mikrokeringése a véredényben stimulálódik. A bőr tápanyagellátása a testazonos rege- neráló anyagokkal optimalizálódik, a káros anyagok pedig kiürülnek a bőrrétegekből.

A vibráció másik előnye, hogy a termékeket mélyebben a bőrrétegekbe juttatja, melyek így hatékonyabban fejthetik ki hatásukat. Így a hatóanyagok is mélyebbre jutnak és már a sejteket megkötő legfelső bőrrétegben kifejtik ha- tásukat. 

ELŐNYÖK

 • Rizikómentes, tartós bőröregedés-csökkentés otthoni használatra

 • Gyorsan és könnyen használható

 • A ZEITGARD 2 technológia a bőr fiziológiai adottságain

  alapul

  BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG

  A neves Dermatest Intézet vizsgálatai bizonyítják, hogy a tesztalanyok 95%-a optimálisabb hatóanyag felvételről számolt be a ZEITGARD 2 használata után.* 

69 560 Ft 97 390 Ft